9.5.14

Silenci! Es grava...

El passat dimarts 6 de maig, a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, es va inaugurar l'exposició Silenci! Es grava... L'empremta del cinema.

L’exposició aplega 16 obres, realitzades al taller de gravat de l’Escola d’Art Illa per l’alumnat del cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de grau superior d’Il·lustració, dins del mòdul de Tècniques Gràfiques Tradicionals. El tema escollit ha sigut el cinema. En concret, cada alumne ha triat un film representatiu en la seva vida per reinterpretar-lo en una imatge.

Els diferents gravats han estat realitzats per diversos processos com la linografia i les tècniques calcogràfiques, com la punta, conjuntament amb el collage parcial o la  il·luminació manual pel mateix artista. Les matrius utilitzades són planxes de linòleum, metacrilat o cartró. Totes aquestes tècniques han estat aplicades a les diferents matrius, s’han entintat i s’han passat pel tòrcul, fins a trobar la imatge final. Molts d’aquests gravats són monotips, proves úniques, decidint l’artista limitar el tiratge a un sol exemplar, amb la numeració 1/1.

L'exposició romandrà oberta fins el proper dia 1 de juny.


S'ha produït un error en aquest gadget