5.2.14

Ha començat el workshop d’Il·lustració amb nooem


L’objectiu d’aquest projecte entre l’Escola Illa i nooem neix amb l’objectiu, a partir d’un projecte real, de vincular l’escola amb el món empresarial. Tant per l’escola com per l’empresa és una oportunitat de crear xarxa mitjançant el treball en equip que s’estableix entre l’àmbit educatiu i la realitat professional per a fomentar l’empreneduria.

nooem és una empresa que es dedica a dissenyar bosses i fundes per a tablets, smartphones i ordinadors portàtils, amb projectes fets per dissenyadors i il·lustradors europeus de renom. Fabriquen localment, venen on line i també en diversitat de botigues d’arreu del món.

En aquesta ocasió ha volgut col·laborar amb l’escola per a poder descobrir nous talents entre els futurs il·lustradors que hi estan estudiant, i és per això que l’alumnat de 1r i 2n curs del cicle formatiu d’Il·lustració treballarà en un workshop, durant una setmana, del 5 a l’11 de febrer, individualment o en grup, per a desenvolupar una mini sèrie de tres a cinc il·lustracions decoratives per aplicar a fundes d’ordinadors portàtils. Es tracta de desenvolupar idees i projectar-les (de manera simulada) sobre les fundes o maletes (en les dues cares). Després del workshop nooem farà una selecció de dues o tres il·lustracions que inclouran al seu catàleg de venda al públic.