14.1.14

El FLIC Professional a Sabadell!

El FLIC_ Festival de literatures i arts infantil i juvenil arriba a l'Escola ILLA de Sabadell per a celebrar les Jornades Professionals.

Les jornades professionals que es realitzen a l'Escola ILLA de Sabadell al voltant del gènere de la literatura infantil i juvenil tindran per objectiu donar a conèixer i connectar el món professionalitzat i el dels joves creadors i professionals.

Per aquest motiu en aquestes jornades d’un sol dia, i de 10 a 19, comptarem amb diversos espais tant de formació com d’intercanvi. La il·lustradora Marion Bataille realitzarà dos tallers d’il·lustració per a joves creadors i professionals. A més, a les jornades tindrà lloc una trobada d’editors i joves professionals per poder mostrar les seves obres i aconseguir la seva primera experiència professional. Per finalitzar a més comptarem amb tallers pràctics sobre l’edició de literatura infantil i juvenil i una conferència final a càrrec de Laura Borràs sobre els Reptes de la literatura infantil i juvenil al sXXI.

La inscripció a les jornades podrà fer-se per 25 euros (entrada general a les jornades) i els tallers de Marion Bataille per 20 euros, la Taula d’Editors per 5 euros i el Confessionari per 5 euros (docents i estudiants teniu un descompte d'un 40%).

Podeu descarregar-vos el programa AQUÍ

Des del Departament d'Il·lustració de l'Escola ILLA hem participat activament en altres activitats del FLIC, com ara l'exposició de paraigües il·lustrats (que es podran veure aquest mateix cap de setmana al CCCB de Barcelona, o el mateix dia 25 a l'Escola ILLA) o bé les capses de llumins il·lustrades, que viatjaran per diferents espais de l'estat espanyol.