24.6.12

Fi de festa

El passat divendres varem tancar un curs que ha sigut molt dens: exposicions, activitats, xerrades, pràctiques...i algun que altre retallada...finalment però, tot va acabar bé i amb el millor escenari.

Primer vam acomiadar els alumnes que havien realitzat (i aprovat) el Projecte Final d'Il·lustració i ja inicien el seu camí en solitari: en Roger, en Joan Carles, la Yasmina, en Roc, la Marta, l'Ernest i en David (aquests dos últims no estan a la foto). Magnífic el regal que fa fer el grup de 1r als alumnes de 2n!
Després hi va haver el lliurament de premis d'Industrial Bolsera; De sis premis, cinc van ser per la ILLA, i d'aquests, tres per Il·lustració: un premi per la Selva i dos per la Tess! Felicitats a les dues!
I més tard els germans Mingarro (Brosmind) van aportar l'humor que necessitavem, però també la professionalitat que els hi demanavem.
I res, vam acabar amb un pic-nic on hi van participar tots els alumnes (van portar el càtering...tot molt bo)...i au, fins l'any que ve. Bon estiu!

1 comentari:

Cristian Martín ha dit...

Ana!!! Te hemos pillaoo infragantiii!!! jaja