31.5.12

ANTONIO LÓPEZ A LA FUNDACIÓ SORIGUÉ

La Fundació Sorigué acull des del 21 de Maig fins al 30 d’Octubre una mostra d’Atonio López amb més de mig centenar d’obres de l’artista; algunes d’elles ja es van poder veure en el Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid i en el Museu de les Belles Arts de Bilbao, altres procedeixen directament del seu taller, inacabades, inèdites per a aquesta mostra.


















La mostra reuneix una part de l’obra de López, dibuixos, olis i escultures, que representen els seus temes més habituals: els interiors, la figura humana, els paisatges i les Grans Vies de Madrid. L’obra de López, s’introdueix en la col·lecció de la Fundació Sorigué, fusionant a l’artista manxec amb artistes com: Berlinde De Bruyckere, Chuck Close, Antony Gormley, Evan Penny, Alain Paiement, William Kentridge, Julie Mehretu, Jonathan Meese, Liza Lou, Marilène Oliver, John Davies, Simeón Sáiz Ruiz, Tal R, entre molts altres.















L’entrada a la mostra és gratuïta i es podrà visitar sota cita prèvia a partir del 17 de Maig trucant al telèfon: +34 619 959 062 o enviant un e-mail a info@fundaciósorigué.com