9.3.11

Exposició de Projectes Finals del curs 2009-2010 de l'especialitat d'Il·lustració de l'Escola d'Art ILLA

El passat 28 de febrer, a la Biblioteca Municipal Vapor Badia de Sabadell, va acabar la exposició de Projectes Finals de curs 09/10 d'Il·lustració. Per qui no va poder visitar-la, us en fem cinc cèntims;

Els alumnes que cursen l’especialitat d’Il·lustració, finalitzen el cicle realitzant un treball que intenta mostrar els coneixements adquirits durant els dos anys de formació.

El treball, que normalment parteix d'un tema donat, pot ser un projecte editorial, d'animació, de publicitat, didàctic...o qualsevol altre que pugui convertir-se en un encàrrec real en un futur.

Els alumnes desenvolupen tot el projecte des del principi, fent esbossos per explicar una idea encara abstracta, fins al final, on s’encarreguen de digitalitzar les imatges, retocar-les i, si s’escau, realitzar tots els treballs de disseny gràfic perquè el resultat encaixi el màxim amb un projecte quasi real.


Aquesta exposició mostrà quatre dels Projectes Finals d'Il·lustració realitzats durant el curs 2009-2010: Ona Marcet, Ana Pérez, Raül Salvatierra i Abigail Serrano.