29.5.13

Mural per a la Fundació Atendis

Els alumnes de 1r curs d'Il·lustració Víctor Enrique i Paula Bito, sota la tutorització de la professora de tècniques d'il·lustració Gemma Canal, estan a punt d'iniciar un gran mural per a la Fundació Atendis de Sabadell a partir de motius olímpics. El disseny l'han realitzat a partir de les il·lustracions realitzades pels mateixos usuaris de la Fundació. Ben aviat la paret deixarà de ser blanca...


20.5.13

Sortida al Zoo

El passat dia 9 de maig, alumnes de 1r i 2n curs d'Il·lustració van anar de visita al zoo amb l'objectiu de continuar amb el treball de dibuix al natural que ja havien practicat a l'escola. Tot i l'amenaça constant de pluja i l'apatia d'alguns mamífers residents, l'experiència va ser del tot positiva i els resultats del tot profitosos.



9.5.13

Xerrada sobre animació

El passat dijous 2 de maig va venir en Txesco (la meitat de ALLA KINDA, petit estudi dedicat a l'animació) a fer una xerrada sobre el procés d'animació actual. A diferència de fa uns anys, avui en dia és possible muntar un estudi d'animació i crear càpsules o fins i tot series d'animació dirigires a la xarxa d'internet o televisió. En Txesco ens va explicar com es pot fer això i també maneres i truc a la hora d'animar personatges: com fer creïble un moviment i com simplificar la feina al màxim, sempre mantenint l'expressivitat dels dibuixos animats.
Una bona lliçó!



3.5.13

Inauguració: La poma enverinada

Ahir dijous es va inaugurar l'exposició La poma enverinada, una mostra de gravats realitzats pels alumnes de 2n curs d'Il·lustració de l'escola ILLA.
Les imatges estan basades en els contes dels germans Grimm, aprofitant l'efemèride del bicentenari de la publicació del seu primer llibre. La majoria de les il·lustracions estan realitzades amb la tècnica de la punta seca i il·luminades a mà, amb l'excepció d'alguna imatge realitzada en linòleum.
A la inauguració hi van venir els alumnes, els pares, els tiets, els profs. i d'altres espontànis. I el pica pica...d'allò més terrorífic: dits tallats, ulls arrencats, ganxitos...tot comestible.

Participants: Elisabet Bustos, Víctor Fernández, Rebeca Francisco, Alba Gómez, Keru, Hermes Martínez, Selva Mateo, Maria Ortega, Sílvia Pons, Cristina Quereda, Astrid Romero, Serina i Sara Valenzuela
Comissaris: Astrid Romero, Ferran Benet
Supervisió: Anna Vilarrúbias


Si encara no hi heu passat, teniu temps fins el 26 de maig!