23.4.12

Exposició #PrintingDICKENS a BBAA

Ara sí!
Demà a les 7h de la tarda, a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, gran inauguració de l'exposició #PrintingDICKENS, gravats contemporànis de crítica social, realitzats pels alumnes de 2n curs d'Il·lustració de l'Escola ILLA.
Hi haurà patates, ganxitos i Fanta!

Us hi esperem!

19.4.12

Expo de la Pilarín al Palau Robert

Pilarín, 50 anys dibuixant per a tots
La il·lustradora i dibuixant Pilarín porta els dibuixos, personatges i històries que han captivat nens i nenes de diverses generacions al Palau Robert de Barcelona, en escaure’s els 50 anys de feina i els 70 del seu naixement a la ciutat de Vic. La mostra “Pilarín, 50 anys dibuixant per a tots“, una de les activitats programades dins l’Any Pilarín, es pot visitar del 19 d’abril a l’11 de setembre, al Palau Robert de Barcelona.

18.4.12

Festa de Cavall Fort

El proper dia 22 d'abril, la revista Cavall Fort celebra el seu 50è aniversari amb una gran festa oberta a tothom al parc de l'Estació del Nord de Barcelona.

Trobareu tota la programació aquí.

QUAN?
El 22 d'abril de 2012
A partir de les 10.30 del matí i fins a les 7 de la tarda

ON?
Al Parc de l'Estació del Nord de Barcelona
C. dels Almogàvers, 27-61
Hi ha accés pel carrer de Nàpols (on trobareu el punt d'informació), i pel carrer dels Almogàvers i pel carrer de Sardenya.

16.4.12

Agenda Jove Abril


Ja ha sortit l'Agenda Jove de Sabadell del mes d'abril, i en aquesta ocasió la imatge és de l'Amat Batlle, alumne de 2n d'Il·lustració.
Què us sembla?

11.4.12

Nova expo al Museu Picasso


Un collage abans del collage
Del 6 de març al 3 de juny de 2012
Museu Picasso de Barcelona


Pablo Picasso va inventar el collage artístic al voltant de la primavera de 1912. Però molt abans d’això, el març de 1899 a Barcelona, ja havia realitzat un dibuix al qual va enganxar una imatge reproduïda tècnicament: el retrat d’una actriu. Ara sabem que aquesta peça encolada és un cromo d’una capsa de mistos, un tipus d’imprès molt popular a finals del segle XIX.
A partir de la particularitat de l’obra, en aquesta exposició de petit format s’explora la nova visualitat de l’època —on dibuix i fotografia convivien en les revistes populars—, la ingent producció seriada d’imatges que inundava la vida quotidiana, i les formes de col·leccionisme que es difonien entre la població.

10.4.12

Xerrada de Ricard Fernández EFA


Aquest de la foto és en Ricard Fernández EFA, que va venir al passat dia 30 de març a parlar de la seva feina com a dibuixant de còmics.
En Ricard EFA ja porta uns quants anys de dedicació professional i uns quants àlbums publicats, tots fora d'Espanya.
Com en altres ocasions que ha vingut a l'Escola, va ser un plaer escoltar-lo i poder observar des de la curta distància els seus originals!

Torna Toon a Ville!


Arriba la 2a edició de Toon a Ville a Sant Cugat del Vallès!
Del 18 al 22 d'abril, als espais de Esade Creapolis i l'Auditori de Sant Cugat.
Activitats infantils, professionals i familiars.

Estarem atents...

Mentrestant, si voleu més info cliqueu aquí!

9.4.12

Marta Claramunt al web Didacticolite!


La Marta Claramunt, alumna de 2n d'Il·lustració, ha publicat un recull d'il·lustracions al web de Didacticolite, especialitzat continguts pedagògics per a mestres.

Les imatges de la Marta representen els balls i la música tradicional catalana, per tal que els mestres ho puguin explicar de manera detallada als alumnes. Cada imatge representa un ball o instrument tradicional, com ara la gralla, la tarota, l'acordió diatònic, els sac de gemecs, els flabiol i tamborí, el timbal de gralles o bé el timbal de diables.

Cal recordar que altres alumnes ja han publicat al web de Didacticolite, i continua la col·laboració amb noves propostes que s'estan realitzant en aquests moments.

Felicitats Marta!