25.1.12

Cartell de la Dona a Sabadell


Raül Salvatierra, ex-alumne d'Il·lustració de l'Escola ILLA, i actual alumne del taller de pintura, ha obtingut el 2n premi al concurs de cartells del Dia de la Dona de Sabadell.
El primer premi ha sigut per la sabadellenca Helena Deu.
L'Helena és la de la dreta, i en RAGE el de l'esquerra, si no queda clar...

Felicitats a tots dos!

24.1.12

Illa Oberta


Les banderoles dels tallers d'ILLA OBERTA ja estan penjades per Sabadell. Les il·lustracions (del llibret i de les banderoles) són de la Laura Lorente, alumna de 2n curs d'Il·lustració.

23.1.12

Yasmina Capó al web Didacticolite


Un conte de la Yasmina Capó, alumna de 2n curs d'Il·lustració, ha estat publicat al web Didacticolite.com, dedicat a l'ensenyament infantil i guies didàctiques per a docents. El conte és el resultat d'unes pràctiques realitzades durant la primavera i estiu del 2011. Properament l'espai web de Didacticolite també publicarà els treballs de les alumnes Julia Rodríguez-Arias, Marta Nieto, Gemma Jorba, Marta Claramunt i Irene Medina, que també van realitzar les pràctiques per aquesta empresa.

Per ara, però, si voleu tenir el conte de la Yasmina, només cal que pagueu un euro (i un euro més per la guia didàctica).

18.1.12

Roser Capdevila a Terrassa


Exposició:
ROSER CAPDEVILA. Unes bèsties molt poc animals
del 19 de Gener al 18 de Març de 2012

Recorregut per l’obra original de la Roser Capdevila, autora, entre d'altres, de les tres bessones, a través de la tria de cinc contes. Són històries molt humanes i molt poc animals, protagonitzades per una vaca, una girafa, una gallina, un cangur i un be negre amb potes rosses.

Amb aquestes històries d’animals que fugen buscant oportunitats i una vida millor, la Roser ens parla de maltractament, d’ecologia, de llibertat, d’integració i de marginació… en definitiva, ens ensenya uns valors, els seus.

16.1.12

Mari Quesada al "Fashion Doses"


A la Mari Quesada, ex-alumna d'Il·lustració de l'Escola ILLA li dediquen dues pàgines sobre la seva feina com a il·lustradora al num. actual de la revista Fashion Doses (pag. 70 i 71).

Felicitats Mari!

10.1.12

Premi FNAC/Sins entido


"MIÉRCOLES" DE JUAN BERRIO, GUANYA EL V PREMI INTERNACIONAL DE NOVEL·LA GRÀFICA FNAC / Sins Entido

El jurat, format per Juan González Álvaro (editor), Juanjo de la Iglesia (periodista), el crític Álvaro Pons, Jesús Moreno (Director de Sins Entido) i Víctor Moreno (Responsable d'Acció Cultural de Fnac Espanya), va decidir atorgar per majoria el guardó a aquesta obra per: "la seva habilitat per transformar la convivència quotidiana en una aventura d'elegant gestualitat visual".