29.12.11

Chispum


Més idees per als il·lustradors/res: vinils decoratius d'autor...

+ info a: Chispum

12.12.11

Portes obertes a RocaUmbert!


El proper dia 17 de desembre, l'Espai d'Arts RocaUmbert de Granollers celebra una Jornada de portes obertes.
De les 17.30h a les 20h es podran visitar els espais i la producció dels artistes
Àlex Santafé, Juanjo Castillo, Saúl Gil, Carles Azcón i Raül Salvatierra.

Aquest darrer artista és ex-alumne d'Il·lustració de l'Escola ILLA (bé, encara és alumne, ara del Cicle formatiu de Gràfica Publicitària).
Podeu veure part de la seva obra (grafitti, il·lustració, pintura...) al seu bloc.

Hi esteu tots convidats!
Molta sort Raül!
*Ep, en Raül és el segon començant per l'esquerra...

Exposició de Fernando Vicente


Exposició: Venus, de Fernando Vicente
Del 15 de desembre al 14 de gener de 2012.
Gloria Librería y Espacio de Arte
c/ Hortaleza, 116 - Madrid

Contes infantils de la guerra


Exposició: Contes infantils de la guerra

Aquesta exposició ens explica la producció editorial infantil duta a terme durant la Guerra Civil Espanyola, posant l’accent en el bàndol republicà.
Partint de la col·lecció privada de Freixes-Garriga, l’exposició ens mostra com els contes infantils van passar a formar part de l’engranatge propagandístic del moment.

Del Comissariat de Propaganda a la Editorial Estrella, de ‘El més petit de tots’, a les adaptacions de contes clàssics com ‘El gato con botas
’, els contes infantils es van convertir en una arma singular per ensenyar als més petits el món dual de bons i dolents que, en certa manera, s’estava enfrontant de forma fraticida en el camp de batalla.

Inici: 01/12/2011
Fi: 05/02/2012
Museu d'Història de Catalunya
De l'1 de desembre de 2011 al 5 de febrer de 2012


11.12.11

Displays!


Treballs realitzats pels alumnes de 1r ILU: displays de diferents marques d'indumentària, resolts únicament amb tampons fets a mà (amb gomes d'esborrar) i llapis de grafit.

3.12.11

50 anys de Cavall Fort!


La revista Cavall Fort fa 50 anys! I això és molt, tenint en compte en quina època va néixer i, sobretot, per ser una revista adreçada a un públic infantil-juvenil en català.

Durant aquests anys, grans plomes catalanes han passat per les seves pàgines: Pere Calders, Joana Raspall, Joaquim Carbó...Magnífics dibuixants: Cesc, Madorell, Pilarín Bayés, Joma... totems de l'art que han realitzat portades: Miró, Tàpies, Frederic Amat... espectaculars còmics: Jan i Trencapins, la patrulla dels Castors, Jep i Fidel, en Camús, Gil Pupil·la... que, sobretot, han fet que Cavall Fort no només fós una revista en català, sinó una revista de qualitat i en català.

A partir de l'any 2012 hi haurà diverses celebracions d'aniversari, però per ara s'ha iniciat la festa amb un num. especial de 100 pàgines, i un acte institucional presentat per Mònica Terribas i presidit per l'Artur Mas.

Per molts anys, Cavall Fort!

1.12.11

"Pintasinpensar"



Aquest divendres, 2 de desembre, a les 22.30h, al Te Art (Sant Ramon, 112) de Cerdanyola del Vallès, s'inaugura l'exposició pintasinpensar, paisajes emocionales de l'alumne d'Il·lustració Ernesto Valle.

Si us hi passeu, a més de poder veure els quadres que ha pintat l'Ernesto, podreu gaudir del flamenc contemporani de Cargolé.

Hi esteu tots convidats!