27.9.11

Taller de dibuix naturalista a malla





El 27, 28 i 29 de setembre, anem amb els alumnes de 2n curs d'Il·lustració al municipi de Malla (al costat de Vic) a submergir-nos en un taller de dibuix al natural, amb la tutorització de la pintora Isabel Ramoneda. Tres dies d'observació, dibuix i meditació. Mmmmmmm....

22.9.11

Xavier Mariscal a la inauguració de curs


El proper dimarts 27 de setembre, dins l'acte d'inauguració del curs, comptarem amb la presència del dissenyador, il·lustrador i artista Xavier Mariscal, que ens parlarà de la seva darrera creació, el film d'animació Chico & Rita. El film, que va codirigir amb Fernando Trueba i Tono Errando, ha estat sel·leccionada per l'Acadèmia de Cinema Europeu (EFA), a la millor pel·lícula d'animació de l'any.

Serà interessant escoltar com va ser el llarg procés de producció i realització del film. En el web que han creat especialment per a la pel·lícula, podeu veure comentaris del procés i imatges de la filmació prèvia amb actors reals, així com les escenes dibuixades per Mariscal.
http://www.chicoyrita.es

8.9.11

Ja hi tornem a ser...


Aquest any renovem format i benvinguda a l'alumnat dels Cicles Formatius de Grau Superior de l'Escola Illa d'Estilisme d'Indumentària, Gràfica Publicitària i Il·lustració, serà una mica diferent. Us avancem els dies i horaris de cada grup.

Dijous 15 de setembre de 2011
De 10 a 14.30 h
Alumnat de matí de 2n curs: 2nA Gràfica Publicitària i 2n Il·lustració
De 16 a 20.30 h
Alumnat de tarda de 2n curs: 2n Estilisme d'Indumentària i 2nB Gràfica Publicitària

Divendres 16 de setembre de 2011
De 10 a 14.30 h
Alumnat de matí de 1r curs: 1rA Gràfica Publicitària i 1r Il·lustració
De 16 a 20.30 h
Alumnat de tarda de 1r curs: 1r Estilisme d'Indumentària i 1rB Gràfica Publicitària.