20.5.11

3a edició d'iluSTATION



Arriba la tercera edició d'iluStation, el festival d'il·lustració i edició independent de Barcelona. Aquest any se celebra del 2 al 12 de juny, i comptarà amb un mercadillo el primer cap de setmana i workshops el segon, i amb exposicions en diversos punts de Barcelona.

Podeu trobar tota la informació al flyer i als diversos posts per activitat que publicaràn aquests dies al seu lloc web.

13.5.11

Xerrada sobre emprenedoria

El passat divendres, la Meritxell Martí va donar una xerrada als alumnes de segon de Gràfica Publicitària i Il·lustració sobre l'emprenedoria en el món de la Il·lustració.







9.5.11

Com lluitar amb un llapis i un paper





Dintre de les activitats que es fan en paral·lel a l'exposició Vinyetes al front, al Museu Picasso, s'ha organitzat una activitat en col·laboració amb l'APIC entorn de la il·lustració i el compromís polític amb el nom de Com lluitar amb un llapis i un paper. Hi participaran els il·lustradors Toni Batllori, Manel Fontdevila, Kim i Mariel Soria, que comentaràn la seva obra i dibuixaran en directe per tal de respondre a les obres de la exposició, i hi participaran també els assistents. L'activitat té un cost de 2€, i es realitzarà al Museu Picasso el 25 de maig a les 19'30h.

La exposició Vinyetes al front romandrà oberta fins diumenge 29 de maig.