26.1.11

Mini-Station


De la mà de Bang Ediciones i dels creadors d'Ilu·station, el festival d'il·lustració i edició independent de Barcelona, arriba la versió d'aquest pels més petits, el Mini-Station.

Del 12 de febrer al 5 de març a la llibreria Abracadabra de Barcelona, i amb la temàtica Antàrtida, trobarem diverses activitats, com un concurs de dibuix per nens de 4 a 10 anys i una exposició dels dibuixos participants i d'il·lustradors reconeguts.

Més informació al Blog de l'esdeveniment.

24.1.11

Concurs de disseny de samarreta per Firefox 4



La comunitat Creative Mozilla ha convocat, com havia fet anteriorment, un concurs per dissenyar la samarreta que acompanyarà el llençament de la nova versió del seu navegador web, Mozilla Firefox 4.

No està dotat d'un premi econòmic degut al caràcter participatiu i obert del projecte, però la samarreta guanyadora serà entregada a colaboradors d'arreu del món i serà vista a tots els events relacionats, a la web oficial i la botiga d'aquesta com a edició limitada, a més d'altres reconeixements.

El deadline és el 13 de març. Si us animeu, aquí estan les bases i alguns consells per fer el disseny. Sort!

19.1.11

Concurs de cartells Carnaval Sabadell 2011



El Grup Disbauxa organitza de nou el seu concurs de cartells pel Carnaval de Sabadell, que es celebrarà els dies 5 i 6 de març. La data límit de presentació de treballs és el dia 31 d'aquest mes.

To be continued




To be continued és un projecte-concurs amb la finalitat d'editar una novela, on text i il·lustracions seràn creades en conjunt pels internautes que vulguin participar en la seva creació.

Avui, 19 de gener, es donarà a conéixer el primer capítol amb final obert, escrit pel guanyador del premi Alfaguara Santiago Roncagliolo. A partir d'aquest, els participants de la part literària hauran de presentar propostes de text pel segon capítol i els il·lustradors propostes d'aquest camp, incloent fotografia, pel capítol ja premiat. Mica en mica s'anirà formant el resultat final, amb la empenta d'un il·lustrador i tres novelistes reconeguts als capítols 1, 5 i 10.

El premi, per capítol, consisteix en 100€, un e-reader i l'1% de drets d'autor de la edició (a partir de 10.000 unitats venudes).

18.1.11

Banderoles ILLA Oberta


Banderoles anunciadores dels tallers d'ILLA Oberta a Sabadell.

Gràfica de Sergi Morales (2n ILU).