29.10.10

Xerrada de Carlos Fabra




El proper dia 5 de novembre, l'ex-alumne d'Il·lustració Carlos Fabra, que treballa actualment com a tatuador professional, impartirà una xerrada a alumnes de 1r i 2n curs sobre el món del tatuatge (història, tècnica i estils), dins el cicle de conferències que habitualment organitza el departament d'il·lustració durant el curs acadèmic.

23.10.10

XXVI Mostra del Còmic a Cornellà 2010


Arriba la 26ena Mostra del Còmic a Cornellà, que ocuparà diferents espais d'aquesta ciutat des d'aquest mateix dilluns fins al 30 de novembre.

Comptarà amb la participació d'Òscar Nebreda, Lluís Amela i Sandra Uve, i es podran veure exposicions com la dedicada a la carrera professional del dibuixant Joso i les que es duen a terme amb motiu del 20è aniversari d'Amaníaco i del setmanari El Triangle.

Més informació i programa d'activitats al lloc web de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat.


16.10.10

bARTcelona

Des d'ahir mateix, 15 d'octubre, i fins el dia 30, s'exposen els 20 finalistes del I Certàmen d'Arts Plàstiques i Disseny bARTcelona al centre comercial La Maquinista de Barcelona.

A banda de la exposició fixa, es duran a terme les anomenades Art Battles entre reconeguts artistes de Nova York.

El 28 d'octubre per la nit es realitzarà la subasta de les 20 obres finalistes i la entrega de premis del certàmen i les Art Battles.

Més informació i horaris detallats al lloc web del certàmen.

BIG DRAW, la Festa del Dibuix


El diumenge 24 d'octubre, el Museu Picasso de Barcelona organitza unes jornades centrades en el dibuix com a eina d'expressió; BIG DRAW, La Festa del Dibuix. El lloc de trobada: els diversos espais del barri de Ribera, com el Museu Picasso o l'escola EINA.

Tothom pot participar de manera gratuïta, i sense necessitat de dur material, en els diversos tallers que es proposen de 11h a 18h.

Més informació al lloc web del Museu Picasso.