30.9.09

El Estafador

Us deixo amb un fanzine on-line amb il·lustracions de Javirroyo, Juanjo Sáez, Liniers, Pepo Pérez, Susipop i Tute.
Si voleu, també us podeu subscriure.

28.9.09

Retrats al Col·lodió al Museu D’Art de Sabadell

El proper diumenge 4 d'octubre podreu assistir al Museu d'art de Sabadell a una mostra de fotografia al col·lodió, de 11h a 14h
La visita consta d'una exposició del fotògraf Rafael Rifà i a més a més, Atelieretaguardia realitzaran retrats al col·lodió, tal i com es feien a principis del segle XX
S'ha de fer reserva amb antelació al número 93 727 85 55.

25.9.09

Alumnes de l'Escola Illa preparen la revista FUMETTO, vols participar-hi?


Alumnes d'il·lustració de l'ESCOLA ILLA estan treballant per crear una revista visual feta per i per als alumnes.

Per omplir de contingut la revista necessiten la vostra participació a través d'una o més imatges, ja siguin il·lustració, fotografia, o qualsevol intervenció gràfica que pugueu enviar. La revista s'editarà i es difondrà per circuits culturals!

El tema del primer número és INICI. L'original s'haurà d'entregar en un format DIN4 vertical (29,7 x 21cm) en escala de grisos, JPG i 300ppp de resolució a revistafumetto@gmail.com.

Recordeu que les imatges han de ser inèdites i originals.

Esperem la vostra participació!

24.9.09

El bloc ja comença a funcionar i ja han arribat els primers correus de dos ex-alumnes recordant el seu pas per l'escola i ensenyant-nos el seu treball!

Podeu visitar els seus blogs fent click al nom.

Agraïm la iniciativa i esperem rebre il·lustracions de molta més gent que ha passat i que encara segueix a l'escola.

22.9.09

Miguel Calatayud, Premi Nacional d'Il·lustració

Va començar als anys 70 com a il·lustrador per la revista Trinca. Durant els anys 80 va ser un dels grans representants de la "línia clara valenciana" . També va ser reconegut per il·lustrar diverses obres de litertura infantil i per la seva estètica conceptual, tant en les tires còmiques, en la publicitat o en els llibres infantils i juvenils.

Ha publicat 49 llibres i n'ha col·laborat en 19 més, ha publicat 10 àlbums d'historietes gràfiques del qual n'és l'autor dels guions, ha realitzat 12 exposiciones individuals i 58 col·lectives.
En conseqüència ha obtingut premis com el Lazarillo o el diverses vegades el Nacional de la il·lustració.

20.9.09

21 de Setembre, Acte d’Inauguració del curs amb el Dissenyador Gràfic Àlex Trochut

Demà a les 18:00 tindrà lloc l'Acte d'Ignauguració del curs 09-10 de l'Escola Illa, en el que es lliuraran els títols dels alumnes graduats.

L’acte conclourà amb una lliçó inaugural a càrrec del dissenyador
gràfic Àlex Trochut.

L'Alex Troucht és un dissenyador freelance de Barcelona. És un apassionat de les tipografies i la il·lustració, sobretot quan les pot convinar en algún disseny. Tot i això, reconeix que no té un estil definit i que s'adapta al treball que hagi de realitzar.

Recordeu, l’acte tindrà lloc el dilluns 21 de setembre a les sis de la tarda, a l’auditori del Vapor Llonch, carretera de Barcelona, 208 bis, Sabadell.

BENVINGUTS AL BLOG DELS ALUMNES D'IL·LUSTRACIÓ DE LA ILLA

Aquest blog està obert a la participació de tots el alumnes de l'Escola ILLA.

Si vols que publiquem una notícia que et sembla interessant, vols donar a conèixer la teva feina, o ens vols convidar a la teva exposició: només cal que ens enviis el text, les imatges o els videos que vulguis a blog.illu@gmail.com i els penjarem al Blog.


Esperem la teva participació!!!

5.9.09

Arròs Covat

L'il·lustrador Juanjo Saez ha creat una nova sèrie d'animació anomenada Arròs Covat.